Analytics

Tiszta őrület!

Miskóc, ahol majdnem minden tiszta

Friss topikok

  • Rohadék: köszönöm! de a tiéd nyomába sem ér! (2010.12.19. 19:21) Mama, a keresztény bácsik is hazudnak?
  • Rohadék: Akiket éxerekkel ki lehet fosztani, meg is érdemlik (2010.07.21. 20:54) Vadonatúj posztó
  • Rohadék: Sóher fasz! Hol érdekli! (2010.07.21. 20:51) Belvárosi szemetek
  • Rohadék: Egy meg nem nevezett ismerősöm szerint ebben az országban már csak 3 dologban van pénz: politika, ... (2010.07.21. 20:49) Szakadt posztó
  • Rohadék: Nem azért vette meg az a tuskó külföldi, hogy vigyázzon rá, hanem hogy spekuláljon vele más üzlete... (2010.07.21. 20:47) A halálosztó kövek városa

Linkblog

Miskolci Erőmű

2008.04.29. 09:02 Clark

Elképedve olvastuk az elmúlt hetekben a miskolci erőmű eladásáról szóló híreket.

Végre van egy közös ügy, amely mellé - pártállástól függetlenül - mindenki odaállhat.
Egy ügy, ami szinte mindenkit érint Miskolcon.
Egy ügy, amely a miskolci lakosság jövőbeni létbiztonságának egyik alappillére.
Úgy véljük: az erőmű város által történő megvásárlása nemcsak egy - az összes miskolci párt által egyöntetűen támogatott – közgyűlési határozat, hanem egy egész város érdekét szolgáló, ésszerű és előremutató szándék.

De valakik mindezt nem így gondolják! És miért? Mert pénzt akarnak keresni! Persze tudjuk, az energiatermelés, az energiaszolgáltatás nagyon jó üzlet. Jó üzlet a multiknak és a befektetőknek. Valamint az energia hatalom is egyben. Nem hiába akarják magánbefektetők is megszerezni az erőművet. A megtermelt villamosenergiára mindig szükség lesz.

A legfelháborítóbb, hogy az MVM vezetői és a város elől az erőművet elhappolni kívánó magánbefektetők semmibe veszik Miskolc város elővásárlási jogát és közel 180000 lakos érdekét.

Szóval ne áltassanak minket, kedves MVM-s vezetők és bérencek, Miskolc tudja, önök sumákolnak. Milyen érdekek húzódhatnak meg a háttérben?

Miskolciak, Magyarország, ez tiszta őrület!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaorulet.blog.hu/api/trackback/id/tr93446503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pacsi 2008.04.30. 20:02:58

hali.
hajnalban láttam a tapolcainál egy klassz kis figyelemfelhívó plakátot és hozzá ezt a blogcímet.nekem ez picit zavaros, de lehet, hogy nekem van ez már későn:)

esetleg valami link, hogy hol olvastad, olvastátok ezeket a híreket? (tudom, egyszerű lenne rákeresni, de azért én a teljesség kedvéért beszúrnám, vagy minimum hivatkoznék pl az adott újságra-ezt természetesen pusztán jószándékból írtam)


amúgy felháborító az egész.

mégis mit lehetne tenni? tehetünk egyáltalán valamit?
....

laci5 2008.05.01. 10:57:19

sziasztok!
tegnap jöttem haza miskolcról, nekem is bejött az akció.
pacsi az oldal jobb oldalán találtam 3 cikket a linkblog cimke alatt. ez alapján gáz lenne ha nem a városotok kapná az erőművet. de ebben az országban ez nem lepne meg.
egyébként ez most egy civil szerveződés?
a népszavazás már nem lesz megvalósitva amiről olvastam?
sok sikert srácok!
laci

jusone bp. 2008.05.06. 09:37:01

Véletlenül keveredtem ide, de tetszik ez a dolog. Képek lesznek valamikor?
süti beállítások módosítása