Analytics

Tiszta őrület!

Miskóc, ahol majdnem minden tiszta

Friss topikok

  • Rohadék: köszönöm! de a tiéd nyomába sem ér! (2010.12.19. 19:21) Mama, a keresztény bácsik is hazudnak?
  • Rohadék: Akiket éxerekkel ki lehet fosztani, meg is érdemlik (2010.07.21. 20:54) Vadonatúj posztó
  • Rohadék: Sóher fasz! Hol érdekli! (2010.07.21. 20:51) Belvárosi szemetek
  • Rohadék: Egy meg nem nevezett ismerősöm szerint ebben az országban már csak 3 dologban van pénz: politika, ... (2010.07.21. 20:49) Szakadt posztó
  • Rohadék: Nem azért vette meg az a tuskó külföldi, hogy vigyázzon rá, hanem hogy spekuláljon vele más üzlete... (2010.07.21. 20:47) A halálosztó kövek városa

Linkblog

Mama, a keresztény bácsik is hazudnak?

2010.03.30. 20:34 Clark

 

 
 
 
Tudvalevő, hogy a konzervatív Fidesznek egy gramm humorérzéke sincs, ezért várható volt, hogy az örökkön lefelé görbülö szájakból az idei választáson is csak a mocsok dől. Orbán Viktor ex-miniszter úr elnök fantáziátlan miskolci szolgáitól nem is vártam mást csak a szokásos szennyáradatot. 
 
Szórólapjaikon szorgos kis kezecskék összadták az rivális MSZP-s képviselők fizetését, persze egy éves bontásban és hatalmas, piros betűkkel tudatták az így már nagyobbnak tűnő összeget a megbotránkozásra örökké éhes néppel. Nevetséges továbbá az is, hogy a FIDESZ a vörös szegfűvel elátott irományokkal kampányol. 

 

Tiszta őrület!

 
Egy másikon, Káli Sándor polgármester úr fején egy fészekkel, az Fészekrakó program karikatúrája lenne, mintha a polgármester szántszándékkal telepítette volna be a romákat az Avasi lakótelepre. Tudatom, hogy a spekuláns akciót eleddig névtelen, fehér ügyvédek bonyolították. Remélem, hogy a nagy elszámoltatásban ők is elnyerik méltó büntetésüket. 
 
A bibliát szorongató, keresztényi jócselekedetet hirdető FIDESZ-KDNP társaságról lehullott a lepel. Mivel Miskolc város közönsége az elmúlt nyolc évben egyetlen hasznos cselekedetre sem emlékezhet az úgynevezett konstruktív ellenzék részéről, a fantáziából és humorérzékből igencsak alulbútorozott jobbos galeri csak szegényes eszközöket képes alkalmazni,  isten nevében hazudni, néhány szánalmas szórólapot kiszórni.
 
Holott elég lett volna egy-két patak medret kitakarítani. Próbáljátok ki, jó érzés!
 
Unottan legyintek: Áh, ez is Csak a Fidesz!
 
 

 

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaorulet.blog.hu/api/trackback/id/tr971882184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rohadék 2010.07.21. 21:01:31

Sajnos ez nagyon egyoldalú és sovány írás!

Rohadék 2010.12.19. 19:21:57

köszönöm! de a tiéd nyomába sem ér!
süti beállítások módosítása