Analytics

Tiszta őrület!

Miskóc, ahol majdnem minden tiszta

Friss topikok

  • Rohadék: köszönöm! de a tiéd nyomába sem ér! (2010.12.19. 19:21) Mama, a keresztény bácsik is hazudnak?
  • Rohadék: Akiket éxerekkel ki lehet fosztani, meg is érdemlik (2010.07.21. 20:54) Vadonatúj posztó
  • Rohadék: Sóher fasz! Hol érdekli! (2010.07.21. 20:51) Belvárosi szemetek
  • Rohadék: Egy meg nem nevezett ismerősöm szerint ebben az országban már csak 3 dologban van pénz: politika, ... (2010.07.21. 20:49) Szakadt posztó
  • Rohadék: Nem azért vette meg az a tuskó külföldi, hogy vigyázzon rá, hanem hogy spekuláljon vele más üzlete... (2010.07.21. 20:47) A halálosztó kövek városa

Linkblog

Miért akar Miskolctapolca már megint leválni Miskolcról?

2008.06.21. 20:17 Clark


 

Mi lesz veled Tapi?

 A Miskolcról való leválás gondolata nem először fordult meg Feith Károly ex-okirat-hamisító fejében, aki most ismét elérkezettnek látta az időt, hogy az összefogás helyett a széthúzást válassza. A Miskolctapolcán kialakult áldatlan állapotokat valóban csak a független községgé való alakulás oldaná meg? Az első dühében leválni szándékozó miskolctapolcai lakos esetleg vállalna további felelősséget házának kerítésén túl is?

A leromlott állapotú utak, a vandálok okozta köztéri sebek, az elhanyagolt tavak és parkok igazán szívfacsaró látványt nyújtanak a helyi lakosok és a messze földről idelátogató vendégek számára, akik lehet, hogy pont ezek miatt utoljára voltak itt.

A tapolcai lakosoknak is be kellene látniuk, hogy ezen a téren nekik is le kell tenniük valamit az asztalra, akár munkaidőn túl, társadalmi munkába és nem csak leválással fenyegetőzni, mert az éppen egyszerűbb. Én személy szerint miskolci belvárosi lakosként takarítottam a Hejő-patakot nektek, akik csak aludni jártok haza Tapolcára.

Ez tiszta őrület!

A Tiszta Őrület civil kezdeményezés elsődleges célja a tények szembesítése és ezzel párhuzamosan az alternatívák felmutatása annak érdekében, hogy a különböző figyelemfelkeltő akciókkal felrázzuk Miskolc város polgárait a közöny bűzhödt mocsarából.

Egy szép nyári napon történt miskolctapolcai sétánk során megörökített fotók a következő linken tekinthető meg. 

http://indafoto.hu/inhumanoid

Polgárok, a lakóhelyünk az, amivé mi tesszük!

Szeretünk Miskolc, szeretünk Tapolca!

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaorulet.blog.hu/api/trackback/id/tr97532658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toppi 2008.07.05. 09:43:25

A képek nagyon jók,lényegre látók csak az a baj,
hogy ezek készülhettek volna az előző leválás kezkezdeményezés előtt is és a címe lehetne ez:
" Megvalósult igéretek "

én 2008.07.12. 16:57:38

Miskolctapolca nem akar leválni Miskolcról!
Ha le akart volna (tehát a szavazók többsége úgy döntött volna az előző szavazáson) akkor már levált volna.
Miskolctapolca leválását a saját gesztenyéjüket nyugodtabban sütögetni akarók akarják.
Senki más!

H. Tamás · http://tisztaorulet.blog.hu 2008.11.23. 14:04:20

Tapolca község jegyzője szeretnék lenni.

Úgy látom, indul a buli. Pontosabban valakiknek a nagy bulija.
Saját vállalkozásukba vennék Miskolctapolcát. (Többen azt mondják, hogy a meg nem értett miskolci SZDSZ-esek összeálltak a környék legbutább vállakozóival, hogy megeszerezzék a leváló városrészt.)
Tehát a lényeg. Van most egy - európai szinten - közepesen, magyarországi viszonylatban jól működő nagyvárosi üdülőrész, amit néhányan meg akarnak kaparintani maguknak. Jönnek a hülye szöveggel, hogy így rossz Tapolcának, meg úgy rossz Tapolcának, közben mit látok: Tapin évről évre emelkednek az ingatlan árak. Plusz a helyi "kisvállalkozók" folyamatosan bővítik a panziójukat. teház most, hogy ilyen szarul megy, szerezzük meg az irányítást, persze magunknak.
Na ebben a buliban szaratnék én is benne lenni.
Nem tudom, hogy miből lesz pénze a falunak, de az okos leválni szándékozók állítólag tudják. (Röhej)
Szóval adóztassuk meg a vállakozókat keményen, hogy legyen pénz községházát építeni. Jó nagyot, ahol például az én irodám lenne.
Vessünk ki olyan komunális adót a lakókra, amibe néhányan beledöglenek és ebből kezdjünk el saját strandot építeni. (Mert ugye a barlanfürdő a Miskolci Holding tulajdona.)
Nem baj ha senki nem jár majd a strandra, mert napi 5 rugó lesz a belépő, majd járok én a családommal (mert én leszek a jegyző).
Szóval keresem, aki bevenne engem is ebbe a buliba!!! Szarok én mások véleményére.
Tom
süti beállítások módosítása