Analytics

Tiszta őrület!

Miskóc, ahol majdnem minden tiszta

Friss topikok

  • Rohadék: köszönöm! de a tiéd nyomába sem ér! (2010.12.19. 19:21) Mama, a keresztény bácsik is hazudnak?
  • Rohadék: Akiket éxerekkel ki lehet fosztani, meg is érdemlik (2010.07.21. 20:54) Vadonatúj posztó
  • Rohadék: Sóher fasz! Hol érdekli! (2010.07.21. 20:51) Belvárosi szemetek
  • Rohadék: Egy meg nem nevezett ismerősöm szerint ebben az országban már csak 3 dologban van pénz: politika, ... (2010.07.21. 20:49) Szakadt posztó
  • Rohadék: Nem azért vette meg az a tuskó külföldi, hogy vigyázzon rá, hanem hogy spekuláljon vele más üzlete... (2010.07.21. 20:47) A halálosztó kövek városa

Linkblog

Hová tűnt Bigatton?

2008.10.09. 23:25 Clark


Habár évek óta folynak a kísérletek a Bruno Bigattonnal való érdemleges kommunikáció kialakulásáért, úgy tűnik, hogy a makacs talján fagylaltost nem hatja meg, hogy a belváros közepén található, igencsak szembetűnő ingatlanjai továbbra is a II. világháború utáni közvetlen állapotokat idézik.

A 2007. február 23-25-én rendezett Miskolci Tél - Kocsonyafesztiválon indult aláírásgyűjtés célja az volt, hogy aki szívén viseli a belváros ügyét, ellátogathatott a fesztivál ideje alatt a Szinva teraszon felállított Miskolc-házba, és aláírhatta a tulajdonosnak szánt levelet, bizonyítandó, hogy mennyire is hisz Miskolc város jövőjében. A levél el is jutott Paolo Guido Spinelli, akkori budapesti olasz nagykövethez, aki ugyan ígéretet tett az olasz anyacéggel való kapcsolatfelvételre de a sors éppen egy búcsúzó nagykövet kezébe repítette a levelet, ezért utódjával, Giovan Battista Campagnolával tulajdonképpen mindent elölről kell kezdeni.

Ám reményeink szertefoszlottak, miszerint Bigatton úr is csatlakozni kíván a belvárost érintő fejlesztésekhez, és hozzákezd az üresen álló (a színházzal szemben található) volt Aranycsillag szálloda felújításához. Tisztában vagyunk vele, hogy nem kizárólag Bigatton úr felelős a Főutcán fellelhető romos ingatlanok állapotáért de a tulajdonában lévő épület pontosan a Kultúra Magyar Városa szimbólumának számító Nemzeti Színház és a Szinva Terasz látható közelében áll.

Ez tiszta őrület!

Semmi de semmi hír nincs az öregről.

Mit tegyünk? Pingáljuk tele hatalmas betűkkel a romokat, hátha legalább a Műemlékvédelmi felügyelőség figyelmét fel tudjuk kelteni? Mit kellene tenni ahhoz, hogy a civileknek is meghallják a hangját?

.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaorulet.blog.hu/api/trackback/id/tr14706073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rohadék 2010.07.21. 20:17:24

Ez a Bigatton gyerek egy köcsög.
süti beállítások módosítása