Analytics

Tiszta őrület!

Miskóc, ahol majdnem minden tiszta

Friss topikok

  • Rohadék: köszönöm! de a tiéd nyomába sem ér! (2010.12.19. 19:21) Mama, a keresztény bácsik is hazudnak?
  • Rohadék: Akiket éxerekkel ki lehet fosztani, meg is érdemlik (2010.07.21. 20:54) Vadonatúj posztó
  • Rohadék: Sóher fasz! Hol érdekli! (2010.07.21. 20:51) Belvárosi szemetek
  • Rohadék: Egy meg nem nevezett ismerősöm szerint ebben az országban már csak 3 dologban van pénz: politika, ... (2010.07.21. 20:49) Szakadt posztó
  • Rohadék: Nem azért vette meg az a tuskó külföldi, hogy vigyázzon rá, hanem hogy spekuláljon vele más üzlete... (2010.07.21. 20:47) A halálosztó kövek városa

Linkblog

Bruno Bigatton avagy városképünk rombolója

2008.07.08. 21:30 Clark

Miskolc város lakói felelősséggel tartoznak a helyért, ahol élnek. Ha egy város igazán meg akarja őrizni az értékeit, akkor meg is tudja tenni. De hogyan? Tiltással, védettséggel vagy akár anyagi ösztönzéssel?

A Tiszta Őrület csoport a tények feltárásával kíván rávilágítani a megnevezett egyén felelősségére, aki jelenleg a fejlődés útjában áll.

Úgy gondoljuk, az ország érdeke is, hogy Miskolcnak hangulatos belvárosa legyen patinás épületekkel. Jó úton járunk, de sokakban még nem tudatosult ennek jelentősége.

Tisztelt Bigatton Úr!

Mik a szándékai Miskolc jövőjét illetőleg? Kérem, fedje fel, mielőtt egyszeri telekspekuláció vádjával illetnénk!

Az egyre szépülő és fejlődő belvárosban az ön ingatlanjai olyan szigeteket alkotnak, ahol szemmel láthatólag megállt az idő. Nem is beszélve arról, hogy Bruno Bigatton a város vendéglátóiparának tönkretételében játszott kulcsszerepet, melynek eredményeként több szállodánk, éttermünk zárt be (Aranycsillag, vagy a miskolctapolcai Kisvadász étterem és Hotel Lídó).

Kérdéseink nem bonyolultak:

Miért áll évtizedek óta üresen a Színházzal szemben található, Széchenyi 20. szám alatti ingatlan, nevezetesen az Aranycsillag?

A néhány évtizede még patinás Capri cukrászdát például, miért nem vásároltatja vissza városunk vagy egy felelős vállalkozás Bigatton Úrtól?

Szégyen az, amit a Caprival művel vendéglátás illetve cukrászda címszó alatt. Sajnos maga a Capri cukrászda árnyéka egykori önmagának, választék sincs igazán, a kiszolgálás csapnivaló. Miképpen fordulhat elő napjainkban az, hogy gyermekkorunk cukrászdája este illetve egész hétvégén nincs nyitva?

Tiszta őrület!

 

Bigatton Úr!

Ön felelősséggel tartozik a városnak, amely befogadta önt! Passzivitása sokunkban ellenérzéseket kelt, ezért kérjük, gondolja át jövőbeli cselekedeteit, mielőtt végleg lehúzzuk a lokálpatrióták listájáról!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aranycsillag utcafront 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aranycsillag hátsó nézet, a Szinva terasz szégyenfoltja

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaorulet.blog.hu/api/trackback/id/tr7559492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bimbó 2008.11.05. 12:09:09

A város is hibás, miért kellett eladni minden vendéglátó egységet Bigatton úrnak. Lásd még a Szendrei útcában lévő Gastrofol Ételgyárat. Bárki megnézheti, hogy néz ki. A városnak ezt nem szabad lett volna megengedni.

Clark 2008.11.12. 14:13:40

Bizony-bizony de ki is az a város? Az akkori városvezetésre gondolsz? A 90-es évek eleji fideszhez igencsak közelálló - isten nyugosztalja - Csoba Tamás regnálása alatt történt Miskolc történetének egyik legjelentősebb "értsd: leggátlástalanabb" ingatlanspekulációja Bigatton barátunk közreműködésével.
süti beállítások módosítása