Analytics

Tiszta őrület!

Miskóc, ahol majdnem minden tiszta

Friss topikok

  • Rohadék: köszönöm! de a tiéd nyomába sem ér! (2010.12.19. 19:21) Mama, a keresztény bácsik is hazudnak?
  • Rohadék: Akiket éxerekkel ki lehet fosztani, meg is érdemlik (2010.07.21. 20:54) Vadonatúj posztó
  • Rohadék: Sóher fasz! Hol érdekli! (2010.07.21. 20:51) Belvárosi szemetek
  • Rohadék: Egy meg nem nevezett ismerősöm szerint ebben az országban már csak 3 dologban van pénz: politika, ... (2010.07.21. 20:49) Szakadt posztó
  • Rohadék: Nem azért vette meg az a tuskó külföldi, hogy vigyázzon rá, hanem hogy spekuláljon vele más üzlete... (2010.07.21. 20:47) A halálosztó kövek városa

Linkblog

Levél a miskolci médiának

2008.05.01. 13:25 Clark


A következő levelet küldtük el a legfontosabb miskolci médiumoknak:

Tisztelt Szerkesztőség!

A Távhő ügyét szem előtt tartó, elégedetlen miskolci polgárként, csatolva küldöm önöknek az általam készített fotókat. Ha valóban nyitott szemmel járnak, akkor észrevehették, hogy ma hajnalra virradóra figyelemfelkeltő matricákat helyeztünk el kifejezetten frekventált helyekre, jellemzően a távhőtől igencsak függő városrészekre, így az avasi és a vörösmarti lakótelepek buszmegállóiba, de került matrica a Mikom és a Boon szerkesztőségének közelébe, sőt még a Búza térre is.

Az akció az önök sajtóorgánumának tehetetlenségére hívja fel a figyelmet, mely médiumok még ebben, a város érdekeit igencsak érintő és égető helyzetben is teljességgel némák maradtak.

A további akcióig tisztelettel:

www.tisztaorulet.blog.hu



Néhány kép az akciónkról:






























































Szeretünk, Miskolc!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tisztaorulet.blog.hu/api/trackback/id/tr90456573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jusone bp. 2008.05.06. 14:12:31

Minden kívánságom így teljesüljön! Bár több képre számítottam. Ez egy kicsit olyan, mint a kétfarkú kutya párt!

jFox · http://jfox.extra.hu 2008.05.11. 18:01:57

Teljesen egyetértek. Fel kell ébreszteni az embereket, akik belefásultak a pénz és siker hajszolásba, amibe ez a világ kergeti őket. Nagyon jó a kezdeményezés! Csak így tovább!!!
Üdv
jFox

Rohadék 2010.07.21. 20:25:03

A miskolc-tv egy rakás szar. Vagy be vannak fosva, nehogy előszedjék őket és a szaros állásukat, vagy be vannak fenyítve már rég, ezért nem közvetítenek tisztességes érdeklődést produkáló anyagokat, vagy ami a legvalószínűbb, sznob köcsögök, akik csak nyálas, unalmas, csöpögős és családcentrikus baromságokkal tudnak jönni fantázia híján. Figyelemmel kisértem őket is, hát pl. olyan arcokkal készitettek riportot művészeti műsorba, akik a Művészetek házában 80-as évekbeli pólokat állítottak ki (a Művészetek Házának vezetőiről külön tudnék írni egy lesújtó hangú összegzést az eddigi tevékenységükről). Mi köze ennek a művészethez, mikor minden hónapban van régiségvásár a belvárosban? barmok. Akkor oda is mentem és felvétel közben a csávónak átnyujtottam ezt rögtönzött írásban. Annyira paraszt volt a pali, hogy ugyanúgy folytatta pár másodperc után. és azok meg vették tovább, gondolom kivágtak és kész, meg lehülyéztek a vágószobában. Az ilyenekre ugyanúgy nem lehet alapozni, mint ahogy a királyi tévére sem, hiába kérték több ezren 2006-ban a nagy balhé előtt.
Miskolc tévé: ébredjetek már! Nézzétek mi folyik körülöttetek! Kit érdekel mig megvan a lóvétok, mi? szánalmas!!
süti beállítások módosítása